Hotell Basilea, Venedig - Läge - 3-stjärniga gästrum i Canneregio (centrala Venedig) nära Santa Lucia järnvägsstation

Hotel Basilea Venice
 

Hem

 

divider

 

 

divider
 
BOKA ONLINE
 
   

Läge

Hotel Basilea VeniceStadsdelen Santa Croce i Venedig är känd som en av de mest eftertraktade delarna av staden på grund av dess vackra arkitektur, lokala känsla och livliga atmosfär. Den är också perfekt placerad, beläget mellan stadens Piazzale Roma och Rialto-bron, men ändå nära Santa Lucia järnvägsstation och inom gångavstånd till Markusplatsen. Området ligger inom kurvan av Grand Kanal och Hotell Basilea Venedig ligger också precis vid Rio Marin Kanal (känd som kanalen Serenades), där kan du hoppa på en gondol. För den mer moderna sinnade, Hotell Basilea är nära järnvägsstationen och Piazzale Roma innebär att de ligger inom räckhåll för de viktigaste transporterna för att ta sig runt.

Alla Venedigs vackraste sevärdheter och platser av kulturell betydelse är inom räckhåll från Hotell Basilea. Även de omedelbara området kan skryta med vackra torg som Campo San Giacomo dell'Orio och andra typiska venetianska sevärdigheter. Det finns underbara restauranger i närheten och området har en blandning av lokala butiker och restauranger.

Oavsett anledningen till ditt besök Venedig, Hotell Basilea är perfekt beläget för att se och göra allt du vill göra i centrala Venedig. Våra fantastiska 3-stjärniga faciliteter och rum innebär att du kan dra dig tillbaka med stil till vårt välkomnande hotell och återhämta dig och reflektera över vad som kommer utan tvekan att vara en unik och fantastisk upplevelse i vår flytande stad.

 

Dröj inte - varför inte boka idag och använd vår officiella säkra online bokning tjänst så att du får det bästa möjliga pris - Boka nu

   

Hotel Basilea Venedig
S. Croce-Rio Marin, 817 30135 Venedig, Italien | P.IVA 00777290271

Betalkort

Sidan designad och underhålls av : Fisheyes Ltd. | Sekretesspolicy