Hotell Basilea - Venedig - ett 3-stjärnigt Elma Hotell i Cannaregio, vid Rio Marin kanalen nära Piazzale Roma, i centrala Venedig.

Hotel Basilea Venice
 

Hem

 

divider
     
divider
 
BOKA ONLINE
 
   

Välkommen till hotell Basilea, Venedig

Hotel Basilea Venice Hotell Basilea i Venedig är ett charmigt 3-stjärnigt hotell ( del av Elma Hotell) i en vacker byggnad från 1600 talet med utsikt över den förtrollande Rio Marin kanalen. Från hotellets entré kan man hoppa på en berömd gondol (Venedigs vatten taxibilar), det mest traditionella vis att resa på i Venedig. Alternativt, om du föredrar fast mark, kan gästerna hos Hotell Basilea ta promenad till den närbelägna Rialtobron och / eller Markusplatsen - hjärtat av denna flytande stad. Hotell Basilea har ett fantastiskt läge för ett billigt pris nära tågstationen Santa Lucia och Piazzale Roma buss-och transport, som är endast 5 minuters promenad från hotellet.

Hotell Basilea erbjuder gästerna ett billigt boende i centrala Venedig inom bekvämt räckhåll till alla de berömda turistattraktionerna. Området i sig är känt för att vara typisk venetiansk med underbara restauranger och butiker som erbjuder fantastisk mat, vin, varor och service som Italien är känt för.

Rum och Service

Hotel Basilea VeniceElma Hotell är stolta över att Hotell Basilea Venedig har vackert inretts och möblerats i en renässans stil med plysch och hög inredning kvalitet - du kan verkligen känna sig som en person som ska på en maskerad bal på Doges Palace.

Elma Hotell erbjuder en stor professionell service i en lite mindre och mer intim miljö. Vår 24-timmars reception erbjuder kvalificerade flerspråkig personal för att tillgodose alla dina behov på ett varm och professionellt sätt. Gästerna kan även utnyttja våra bekväma faciliteter, inklusive ett TV-rum och en elegant matsal där du kan prova den underbara italienska frukostbuffén.

Hotel Basilea Dipendenza

Hotel Basilea DipendenzaHotell Basilea Venice erbjuder vackra rum för ett 3 stjärningt hotell men tillhandahåller också mer vanliga rum i dess annex - Hotell Basilea Dependency - vilket man kan finna i byggnaden som sitter ihop med huvudbyggnaden.

De vanliga och ekonomiska lösningarna i Dependency annexet består av enkla rum med eller utan privata badrum till kostnadförmånliga priser vilka torde passa unga gäster som föredrar ett enklare rum i ett hotell eller hostel. Hotell Basilea Dependency annexet är inte utrustat med luftkonditionering.

Läge

Map
 

Hotellet erbjuder också ett avkopplande TV-rum, och en vacker matsal för att ge dig den vila du behöver när efter du utforskat den magnifika staden Venedig från vårt perfekta läge

Hotellet erbjuder 30 fantastiska rum med lyxiga möbler och antik inredning med VIP-faciliteter. Gästerna kan njuta av:

• Luftkonditionering och värme
• Internationell TV
• Privat badrum med dusch, hårtork, handdukstork och artighet kit
• Kassaskåp
• Direkt telefon linje
• minibar
• Frukostbuffé
• Fax och kopiering tjänster
• Bagageförvaring
• 24 h reception med flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa till med alla dina behov från allmän information till bokning av restauranger och evenemang

För dem som vill uppleva Venedig och en resa för livet, till ett rimligt pris som inte snålar på kvaliteten,, boka idag på Hotell Basilea eller på en av våra Elma Hotell.

   

Hotel Basilea Venedig
S. Croce-Rio Marin, 817 30135 Venedig, Italien | P.IVA 00777290271

Betalkort

Sidan designad och underhålls av : Fisheyes Ltd. | Sekretesspolicy