Hotel Basilea, Venetië - Ligging - 3 sterren hotel in Cannaregio (centrum van Venetië) nabij treinstation Santa Lucia

Hotel Basilea Venice
 

 

divider

 

 

divider
 
BOEK ONLINE
 
   

Ligging

Hotel Basilea VeniceDe wijk van Venetië die Santa Croce genoemd wordt, staat bekend als één van de meest populaire buurten van de stad vanwege haar prachtige architectuur en levendige sfeer. Deze buurt is ideaal gelegen, gezien het feit dat Piazzale Roma, de Rialto Brug en het treinstation Santa Lucia allemaal dichtbij zijn; bovendien is het San Marcoplein op loopafstand. Het Canal Grande bevindt zich ook dicht bij Hotel Basilea Venetië, wat direct aan het Rio Marin Kanaal gelegen is (en ook wel bekend staat als het Kanaal van de Serenades). Hiervandaan kunt u op een gondola springen en op authentieke Venetiaanse wijze door de stad reizen. Diegenen die liever op een modernere wijze willen reizen, zullen de ligging van Hotel Basilea perfect vinden, gezien de nabijheid van het treinstation en het busstation van Piazzale Roma.

Alle belangrijke toeristische attracties van Venetië zijn makkelijk bereikbaar vanuit Hotel Basilea, maar ook in de onmiddelijke omgeving vindt u prachtige pleinen zoals Campo San Giacomo dell'Orio en andere typisch Venetiaanse bezienswaardigheden. Bovendien zijn er goede restaurants en een groot aantal winkels.

Waarom u ook in Venetië bent, u zult zien dat Hotel Basilea werkelijk perfect gelegen is om alles te zien en te doen in en rondom het centrum van Venetië. Onze geweldige voorzieningen en kamers zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie zult hebben in ons gastvrije 3 sterren hotel: een unieke en fantastische ervaring in onze “drijvende” stad.

Sights at an easy reach

Aarzel niet – boek vandaag een kamer op ons veilige online reserveringssysteem en profiteer van de beste prijzenBoek Nu

   

Hotel Basilea Venetië
S. Croce-Rio Marin, 817 30135 Venetië, Italië | P.IVA 00777290271

Credit Cards Accepted

Website ontworpen en onderhouden door: Fisheyes Ltd. | Privacy Policy