Hotel Basilea, Venedig - Beliggenhed - 3 stjernede hotelværelser i Canneregio (centrum af Venedig) i nærheden af Santa Lucia banegården

Hotel Basilea Venice
 

 

divider

 

 

divider
 
BOOK ONLINE
 
   

Placering

Hotel Basilea VeniceDistriktet i Venedig kendt som Santa Croce er berømtfor at være en af de mest eftertragtede dele af byen på grund af sin smukke arkitektur, lokale følelse og livlige atmosfære. Det er også ideelt placeret, da det ligger imellem byens største Piazzale Roma og Rialtobroen og alligevel tæt på Santa Lucia Tog Station og i gåafstand fra Markuspladsen. Området ligger lige ved siden af Canal Grande og Hotel Basilea, Venedig ligger også lige på Rio Marin Canal (kendt som Canal af Serenader), hvorfra du kan hoppe på en gondol og tage den mest berømte venetianske form for rejse . For den mere moderne tænkende betyder afstanden fra hotellet Basilea til banegården og Piazzale Roma, at de er inden for rækkevidde af de vigtigste trafikknudepunkter i Venedig.

Alle Venedigs smukkeste seværdigheder og steder af kulturel betydning er inden for rækkevidde af Hotel Basilea, og selve området nær hotellet kan prale af smukke pladser som Campo San Giacomo dell'Orio og andre typiske venetianske stedder. Der er nogle dejlige steder at spise i nærheden, og området er vært for en blanding af lokale butikker og restauranter.

Uanset hvad din grund er til at besøge Venedig, finder du Hotel Basilea perfekt placeret til at se og gøre alt, hvad du ønsker i centrum af Venedig, og vores fantastiske 3-stjernede faciliteter og lokaler betyder, at du kan trække dig tilbage i stil til vores indbydende hotel til komme dig og reflektere over, hvad der vil uden tvivl være en unik og fantastisk oplevelse af vores flydende by.

 

Vent ikke - Hvorfor ikke bestille i dag via vores sikre online officielle reservation service for at sikre at du får den bedste pris muligt - Book nu

   

Hotel Basilea Venedig
S. Croce-Rio Marin, 817 30135 Venedig, Italien | P.IVA 00777290271

Credit Cards Accepted

Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af : Fisheyes Ltd. | Privacy Policy