Hotel Basilea - Venedig - et 3 stjernet Elma Hotel i Cannaregio, på Rio Marin Canal nær Piazzale Roma, i Venedigs centrum.

Hotel Basilea Venice
 

 

divider
     
divider
 
BOOK ONLINE
 
   

Velkommen til Hotel Basilea, Venedig

Hotel Basilea Venice Hotel Basilea i Venedig er et charmerende 3 stjernet hotel (en del af Elma Hotel Gruppen) der er beliggende i en smuk 17. århundredes bygning med udsigt over den fortryllende Rio Marin Canal. Ved blot at vandre ud af hotellets indgang kan man hoppe på en berømt gondol (Venedigs vand taxier) og nyde en af de mest traditionelle og afslappende form for rejser i Venedig. Alternativt, hvis du foretrækker fast grund, kan gæster til Hotel Basilea spadsere til den nærliggende Rialto-bro og / eller Markuspladsen - hjertet af denne flydende by. Den fantastiske beliggenhed af Hotel Basilea er afsluttet ved sin nærhed til Santa Lucia togstationen og Piazzale Roma bus og transport centrum, der kun er omkring 5 minutters gang fra hotellet.

Faktisk kan gæsterne til Hotel Basilea nyde billig indkvartering lige i centrum af Venedig inden for rækkevidde af alle de vigtigste turistattraktioner. Området i sig selv er kendt for at være typisk venetiansk med dejlige restauranter og butikker, der tilbyder lækker mad, vin, varer og tjenester, der har gjort italiensk gæstfrihed berømt.

Værelser og Service

Hotel Basilea VeniceElma Hoteller er stolte af at sige, at Hotel Basilea, i Venedig, er blevet smukt indrettet og møbleret i en overdådig renæssance stil med smukke tekstiler, møbler af høj kvalitet og udsøgt indretning - du føler virkelig at du er i et drama og du er ved at gå til en maskerade ball på Doges Palads

Det etos Elma Hotel Grouppen tilbyder er stor professionel service i et mindre, mere intimt miljø med 24 timers reception som tilbyder højt kvalificeret flersproget personale til at imødekomme alle dine behov på en varm og professionel måde. Gæster kan også gøre brug af vores komfortable faciliteter, herunder en tv-stue og stilfuld spisestue, hvor du kan prøve den dejlige italienske morgenbuffet.

Hotel Basilea Dipendenza

Hotel Basilea Dipendenza

Hotel Basilea Venedig tilbyder smukke værelser til et 3 stjernet hotel, men tilbyder også behagelige og grundlæggende værelser i annekset - Hotel Basilea's Anhæng - som man kan finde i bygningen knyttet til det vigtigste hus.

De grundlæggende og økonomiske løsninger af annekset består af enkle værelser med og uden eget bad til overkommelige priser, som er egnede til unge gæster, der foretrækker et grundlæggende værelse på et hotel eller i et hostel. Hotel Basilea's Anneks har ikke værelser med aircondition.

Placering

Map
 

Selve hotellet tilbyder også en afslappende tv-stue, og en smuk spisestue for at give dig den ro du har brug for til at gå ud og udforske den storslåede by Venedig fra vores perfektebeliggenhed

Hotellet tilbyder 30 udsøgte værelser med luksuriøse og antikke beslag og møbler til rådighed med VIP-faciliteter. Gæster kan som standard nyde :

• Air-condition og varme
• Internationalt Satellit TV
• Private En-suite badevaerelse med bruser, hårtører, håndklædevarmer og badeværelses kit.
• Pengeskab
• Direkte telefon linie
• minibar
• Morgenmads buffet
• Fax og fotokopi service
• Bagageopbevaring
• 24 timers reception med flersproget personale til rådighed for at hjælpe med alle dine behov fra generelle oplysninger, til booking af restauranter og arrangementer på dine vegne

For dem, der ønsker at opleve Venedig og have en ferie for livet, men til en overkommelig pris, der ikke sjusker med kvaliteten, book i dag på Hotel Basilea eller endog på hvilken af vores Elma hoteller.

   

Hotel Basilea Venedig
S. Croce-Rio Marin, 817 30135 Venedig, Italien | P.IVA 00777290271

Credit Cards Accepted

Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af : Fisheyes Ltd. | Privacy Policy